fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

TAKTVÄTT

Effektiva system för att tvätta tak

Med vårt innovativa system kan vi rengöra takpannor för längsta möjliga livslängd. Teknologin är en form av takvård i tre steg, där vi börjar med att tvätta takpannorna på djupet. I steg två förseglar vi dem med vårt unika koncentrat, för att slutligen genomföra en komplett takmålning med önskad färg i steg tre.

Taktvätt pris

Att tvätta tak med vår effektiva metod är det mest hållbara och kostnadseffektiva alternativet. Att byta tak är kostsamt och i många fall inte nödvändigt. Vid takrengöring så tar vi bort orenheter som mossa och alger på djupet, samt förseglar och målar om för att bevara behandlingen. Ditt tak blir som nytt och du får alltid 10 års garanti! Du är välkommen att kontakta oss för fri offert. 

TAKRENGÖRING

Vi vet hur man tvättar tak på rätt sätt

Takrengöring är det första steget i Tectorius unika metod för  takbehandling – IsoTec. Vi rengör ditt tak noggrant och avlägsnar smuts, alger och mossa från tak genom takrengöring med högtryck och rent vatten, vilket är mest skonsamt för miljön.

Det är samtidigt viktigt att inte bara enbart utföra en taktvätt. Nästa steg är att täcka igen takpannorna så att fukt inte tränger ner i porerna. Det gör vi genom att behandla taket med vårt patenterade förseglingskoncentrat. Därefter är det dags att måla taket för att skapa en tålig yta som stöter bort vatten och ger ett långvarigt skydd. Taket blir som nytt och vi ger dig 10 års garanti.

FÖRSEGLING AV TAK

Försegla takpannor efter rengöring

Första steget i Tectorius unika metod för takbehandling är rengöring av taket. Steg två för att skydda taket är att försegla takpannorna.  Vi förseglar både tegelpannor och betongpannor med vårt patenterade och miljövänliga förseglingskoncentrat som är anpassat efter våra nordiska väderförhållanden. Förseglingen ser på ett effektiv sätt till att fukt inte kan tränga in i takpannorna och ger en slitstark yta som skyddar taket i många år framåt.

Genom takrengöring, försegling av takpannor och takmålning kan du förnya ditt tak på ett billigt och miljövänligt sätt.

MOSSA PÅ TAK

Vi tar bort mossa på tak

Vår takrengöring är en effektiv och långsiktig behandling i tre steg för att förebygga mossa på tak. Vi börjar med att rengöra på djupet med högtryckstvätt för att ta bort mossa och alger som angripit taket. De nästkommande stegen är bland de absolut viktigaste, och det är där vi bevarar behandlingen. Efter rengöringen förseglar vi takpannorna med vårt patenterade förseglingskoncentrat för att skydda mot framtida angrepp. I det sista steget målas taket. Detta hjälper dels till att skydda takpannorna ytterligare, samtidigt som färgen ger ett nytt fräscht utseende.

Att byta takpannor är kostsamt och oftast inte nödvändigt. Bli istället kvitt skadlig mossa på taket med vår grundliga takrengöring. Taket kommer bli som nytt samtidigt som du sparar pengar! Hör av dig till oss redan i dag för en fri offert.

Close Menu