fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Förnyande Takrenovering

Att behandla tak i form av takrenovering har inte alltid varit ett alternativ. Själva metoden takrenovering har utvecklats i Tyskland och andra länder runt om i europa de senaste 40 åren. Tectorius var helt unika i Sverige 2006 när vi introducerade takbehandling på den svenska marknaden, då vi var det första svenska företaget som erbjöd takrenovering. Förnyande takrenovering är både billigare och miljövänligare än att byta ut hela taket. Men resultatet blir många gånger detsamma. En förnyande takrenovering består av tre steg och handlar om rengöring, tätning och målning av taket. Istället för takläggning och plåtslagning erbjuder alltså Tectorius en kvalitativ och förnyande takrenovering. Förutom resultatet är vår kostnadsfria besiktning, rådgivning och konsultation några av anledningar till att vi har marknadens nöjdaste kunder. Våra kunder ska veta att man kan vända sig till oss för att ta del av vår kompetens och kunskap utan att det kostar när det gäller takrenovering

 

Undvik att behöva lägga om taket med vår takbehandling

Med tanke på att det är både billigare och miljövänligare med en takbehandling jämfört med att lägga om taket helt och hållet är en takbehandling många gånger ett bättre alternativ. Med hjälp av av Tectorius kan du undvika att byta ut hela taket. Genom vår takbehandling där vi tätar och målar kan du helt enkelt förlänga takets livslängd med många år samtidigt som du skonar miljön och din egen ekonomi. 

Takbehandling istället för omläggning vid takrenovering

Många gånger behöver man inte lägga om hela taket. Det går ofta att återställa eller förnya taket med en takbehandling i form av att måla och täta. Tectorius 3-stegs-metod där vi bland annat målar och tätar taket har hjälpt många privata villaägare och kunder inom den offentliga sektorn. Nästa gång du funderar på att fixa taket rekommenderar vi dig därför att göra en takrenovering istället för att lägga om taket. 

Stäng meny