fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Senast uppdaterad: 2021-03-23

om oss

Tectorius AB introducerade takbehandling på den svenska marknaden som första företag i Sverige 2006.

– ”Det var inte alls svårt att få förtroende på marknaden när konsumenterna insåg alla fördelar med vår behandling. Slutresultatet blir riktigt snyggt – om jag får citera våra kunder – vilket också är sant. Taket rengörs, förseglas med vårt patenterade förseglingskoncentrat och ytbeläggs med en slitstark och vattenavvisande 100% ren akrylat. Det viktigaste på en fastighet är ändå att taket är väl skyddat”, säger Josef Demirel.

Själva metoden att behandla tak har utvecklats i Tyskland och Europa under mer än 40 år och består av tre steg i behandlingsprocessen.

– ”Våra kunder ska veta att de kan vända sig till oss och ta del av vår expertis och kunskap utan att det ska kosta.
Därför är vår besiktning, rådgivning samt konsultation helt kostnadsfri. Men det vi värdesätter högst, är att vi kan leverera absolut bästa möjliga resultat med våra högkvalitativa produkter. Det är en trygghet för både oss och kunden”, säger Ninos Özmen Patto som är produktionschef på företaget.

Vision

Vi hade en vision om att etablera en ny kultur i Sverige där man förnyar sina tak istället för att byta dem.
Idag har inte bara privata villaägare fått förtroende för metoden utan även stora fastighetsägare samt offentliga sektorn.

våra leverantörer

Därför är vi bäst:
Kvalitét på en takbehandling beror på 2 saker:

Material: Där har Tectorius marknadens bästa material från Tyskland se Meffert
Utförande: Alla vår personal är utbildad i Tyskland där takmålning är ett yrke.
Generalagent: Tectorius har generalagentur för alla våra produkter som levereras. ”IsoTec” är Meffert AB Farbwerke och generalagenturen gäller för Skandinavien.

MEFFERT AG FARBWERKE

Meffert AG Farbewerke grundades år 1947 och är idag ledande i Tyskland inom färgproduktion men främst takmålningsakryl. Meffert har patent på förseglingskoncentrat för betongpannor. Den höga kvalitén på takfärgen gör att vår kvalité slår alla andra produkter på marknaden.

Miljö och kvalitet

Tectorius filosofi är att ha fokus på kvalité och sätta kunden i första hand. Genom vår kontinuerliga kvalitetssäkring och utvecklingsarbete kan vi optimera och förbättra vår verksamhet.

Tectorius tar totalansvar och genomför takbehandling till fast pris enligt upprättad tidsplan. Tectorius AB står som totalentreprenör för entreprenaden som avser BAS-P samt BAS-U och genomförs enligt bestämmelserna enligt ABT06.

Tectorius har genomfört ett antal mycket uppskattade och framgångsrika IsoTec-behandlingar i Bostadsrättsföreningar med radhus och villor.

Vi bedriver ett aktivt och resultatinriktat kvalitets- och miljöarbete, vilket är grundläggande och vägledande i vår produktion.

Vår grundidé är att man ska kunna reparera och täta sitt tak utan att behöva montera ned det befintliga taket. Istället för att tillverka flera ton nya takpannor så ser vi till att förnya de befintliga istället. Samma princip gäller för låglutande papptak. Genom att eliminera behovet av nyproducerat takmaterial minskar vi behovet av tunga transporter och därmed lättar på miljöpåfrestningar. Tectorius använder bara miljövänliga produkter och ser till att användningen av lösningsmedel och gifter i materialen hålls till ett minimum. Alla färger är vattenbaserade akrylfärger för en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Vi jobbar mot en hållbar miljö och en grön tillväxt.

REFERENSKUNDER

Certificat

Stäng meny