SolarEdge

Vi älskar SolarEdge! Det är ett unikt bra och framtidssäkrat system för att omvandla solcellens el till din hushållsel. SolarEdge har en överlägsen teknik med smarta optimerare och en uppkopplad växelriktare. Detta innebär bland annat att du kan följa enskilda paneler, att panelerna maximerar produktionen vid eventuella skuggor samt att de har ett flertal inbyggda.säkerhetsfunktioner vid händelse av strömavbrott eller brand. SolarEdge ger mer energi än något annat system och skillnaden ökar dessutom över tid, vilket ger dig en bättre återbäring på din investering. Att de dessutom har mycket längre garantier än alla andra gör inte saken sämre.

Rätt solpanel för dig

Vi väljer rätt solpaneler utifrån dina förutsättningar och kan anpassa din anläggning utifrån effekt, färgval och pris. Helsvarta paneler kan ofta upplevas som mer estetiska, men vi kan även erbjuda blåa, röda och gröna paneler utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi arbetar med ett flertal olika märken för att hitta rätt solpanel för dig, men gemensamt för dem är att de håller en hög kvalitet så att du kan vara trygg med din anläggning över tid. Vi tar ansvar för de produkter vi väljer att arbeta med.

Elbilsladdare

För varje elbil eller hybridbil som säljs behövs flera laddstationer. De behövs hemma, på arbetsplatsen och i offentliga miljöer. Från den 1 juli 2018 är det synnerligen förmånligt att välja eldrift och behovet av laddstationer kommer att öka stort. Vi erbjuder ett flertal olika elbilsladdare och hjälper dig gärna att hitta rätt laddare för ditt behov. Det kan vara en smart idé att installera en laddstation samtidigt som du installerar solceller. Just nu finns dessutom ett bidrag på 50 procent som gör det extra förmånligt.