fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Takbesiktning helt gratis!

Tectorius är störst i Sverige på takmålning och erbjuder takbesiktning helt gratis! Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens samt expertis. Vi fokuserar på kvalitét och sätter alltid kunden i första hand. Om du är intresserad av en takbehandling kan vi på Tectorius använda all vår kunskap för att ge dig en bra takbesiktning helt gratis. Många gånger kan en takbehandling vara ett mer kostnadseffektivt alternativ jämfört med att byta hela taket. Vid en takbesiktning kommer vi att informera dig om vilka åtgärder som kan vara nyttiga att utföra i syfte att öka takets livslängd. Boka en takbesiktning helt gratis redan idag genom att lämna dina uppgifter.  

 

Varför ska man göra en takbesiktning?

Det finns många olika anledningar till att göra en takbesiktning. En Anledning kan vara att taket börjar bli gammalt och slitet. Samtidigt det kan vara svårt att på egen hand få en bra överblick av vad som behöver åtgärdas. Det kan även vara så att du funderar på att renovera huset och vill veta om eller vad på taket som behöver åtgärdas. Dessutom kan en takbesiktning vara lämpligt om du ska sälja huset och vill reparera något som är trasigt för att huset ska vara så representativt som möjligt. Att göra en takbesiktning kan även vara klokt i förebyggande syften då man kan undvika att ett litet problem blir till något stort. Ett annat skäl till att göra en takbesiktning är att ett slitet och gammalt tak många gånger går att rusta upp istället för att bytas helt och hållet. Detta är både bra för plånboken och miljön.  

Hur går besiktningen till?

När vi genomför en takbesiktning undersöker vi taket för att kunna bedöma takets nuvarande skick. Efter undersökningen vet vi om det finns några skador som behöver åtgärdas. Det kan exempelvis finnas sprickor eller andra skador som har orsakats av rost. Det kan även vara så att takpannor har gått sönder. En besiktning av taket visar alltså om det finns skador som är viktiga att åtgärdas. En renovering av skadorna sker vanligtvis genom att man byter ut materialet på det specifika stället. Samtidigt kan det vara så att hela taket behöver bytas ut. Om den bästa lösningen är att byta ut hela taket genomförs en takomläggning där man får ett helt nytt tak som kommer att hålla under många år. Efter genomförd besiktning skickar vi en redogörelse över vad som behöver åtgärdas. I samband med att vi skickar en rapport över vad som behöver repareras får du även en preliminär offert på vad det skulle kosta att åtgärda de upptäckta problemen. Vi tänker alltid långsiktigt och gör alltid vårt bästa för att du som kund ska vara nöjd på kort och lång sikt.

Säker takbesiktning hos Tectorius

Genom att vi erbjuder en grundlig takbesiktning med våra kvalitativa experter kommer alla brister i taket att upptäckas. Detta innebär att kunden slipper hantera dolda fel i framtiden. Det blir alltid lättare och billigare att åtgärda problemen om de upptäcks så tidigt som möjligt. Gör dig och ditt tak en tjänst genom att ta vara på vår kostnadsfria takbesiktning. Miljö, kvalitet och nöjda kunder finns i vårt DNA. 

Stäng meny