fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Senast uppdaterad: 2022-11-14

Taktvätt Hässleholm

Ett tak med mossa, alger och smuts är inte en vacker syn. Dessutom är det inte heller bra för ditt tak då smutsen på taket drar åt sig fukt och kan skada ditt tak då takpannorna fryser sönder. En taktvätt med efterbehandling är därför väldigt bra för att ditt tak ska hålla länge. Vi på Tectorius har lång erfarenhet av taktvätt och behandling och ser till att din taktvätt i Hässleholm görs på rätt sätt!

Kontakta oss för en gratis takbesiktning!

Skydda ditt tak med en taktvätt i Hässleholm

Om du har mycket mossa, alger, jord eller smuts på taket kan det skada ditt tak då takpannorna drar åt sig fukt och kan spricka vid kyla. När du rengör ditt tak från mossa och smuts så skyddar du ditt tak från att dra åt sig fukt, viktigt att komma ihåg är att du måste efterbehandla ditt tak för att detta ska vara effektivt då annars kan en taktvätt göra mer skada än gott för ditt taks livslängd. Om du tvättar taket utan att ytbehandla takpannorna efteråt så kommer de dra åt sig fukt från tvätten och ny mossa kommer att växa på takpannorna igen.

Taktvätt och Takbehandling

Tectorius IsoTec takrengöring i Hässleholm

När Tectorius utför taktvätt så efterbehandlar vi ditt tak med vår IsoTec takbehandling för att du ska få ett skyddande lager på dina takpannor och de ska hålla så länge som möjligt. Vår taktvätt och takbehandling i Hässleholm ser till att ditt tak håller i flera år framöver.

Vi genomför vår IsoTec behandling i tre steg

Steg ett : Taktvätt

I det första steget tvättar vi ditt tak på djupet och ser till att varje takpanna på ditt tak är rent från smuts, mossa och alger.

Steg två : Försegling

I det andra steget när vi har genomfört takrengöring och all smuts och mossa är borttaget från taket så applicerar vi vår speciella tåliga och vattenavvisande försegling som är anpassad för det nordliga vädret. Vår ytbehandling är vattenbaserad och består av 100% akryl, detta för att ge en effektiv och miljövänlig takrengöring och ytbehandling.

Steg tre : Ytbehandling

När vi gör våra takbehandlingar så lägger vi även på ytterligare ett lager efter förseglingen av dina takpannor, detta gör att taket förnyas och håller sig tätt länge. Du kan självklart välja om du vill ha en ny färg eller samma färg som innan när vi gör ytbehandlingen av takpannorna.

Försegling och takmålning av tak
takmålning och ytbehandling av taket

Varför IsoTec behandling och taktvätt?

Vår IsoTec behandling går ut på att rengöra, försegla och förnya ditt tak istället för att du ska behöva byta ut taket, att lägga om taket helt är dyrt och därför har vi med vår beprövade och effektiva metod hittat ett sätt som både förnyar och förseglar ditt tak efter takrengöring istället för att du ska behöva byta ut hela ditt tak med en kostsam omläggning av taket.

ROT avdrag vid taktvätt Hässleholm

När du vill tvätta taket och tar hjälp av oss på Tectorius för din taktvätt i Hässleholm så har du rätt till 30% avdrag med ROT för de totala arbetskostnaderna. Man har rätt till ROT avdrag upp till 50 000 kr per person per år, är man då ett hushåll på två personer så har man möjlighet till att spara upp till 100 000 kr genom ROT avdraget.

Kontakta oss för taktvätt Hässleholm

Vill du tvätta ditt tak? Vi erbjuder de bästa för tak i Hässleholm, kontakta oss om du har frågor kring taktvätt, takmålning eller takbehandlingar i Hässleholm. Du kan även få en gratis takbesiktning av oss på Tectorius där vi ser över ditt tak och vad det har för behov för att det ska hålla så länge som möjligt!

Stäng meny