fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Senast uppdaterad: 2022-11-14

Takmålning Kungsbacka

Vi förnyar och ökar livslängden på ditt tak!

Det finns många anledningar till att måla om taket, om du vill genomföra en takmålning i Kungsbacka så finns vi här för dig. Oavsett om du gör det för att snygga till taket eller för att förnya taket så det håller länge. Vi är proffs på takmålning och kan hjälpa dig och ditt tak på bästa sättet.

Takmålning i Kungsbacka med Tectorius

Vi besitter den erfarenhet som du letar efter när du vill måla om ditt tak. Hos oss hittar du konkurrenskraftiga priser och den bästa takvården i norden. Våra takmålningar sker alltid med rengöring och försegling så att ditt tak håller sig fint i en lång tid framöver med en ökad total livslängd!

När du gör en takmålning i Kungsbacka kan du därmed slippa att lägga om hela ditt tak, att lägga om taket är en mycket dyrare process och något man gärna vill undvika, med rätt takvård och takmålning ökar du livslängden på ditt tak och slipper dyra kostnader för omläggning av ditt tak!

Försegling och takmålning av tak

Ge ditt tak nytt liv med en takmålning!

Som vi nämnde innan finns det en hel del fördelar med att genomföra en takmålning. Det som händer med ditt tak och dina takpannor över tid är att deras ytliga avstötande lager nöts bort och tillslut drar takpannorna åt sig fukt och mossa samt alger växer på dem. Detta gör att dina takpannor kan utsättas för frostsprängning där de spricker då vattnet i takpannorna fryser och expanderar. Därför är det viktigt att måla taket och se till att du har ett tätt tak samt att dina takpannor har en yta som stöter bort fukt och smuts.

Om du ser till att ytbehandla ditt tak och vårda det med jämna mellanrum kan du öka ditt taks livslängd med 50-70 år. Alltså kan ditt tak leva längre utan att du behöver lägga om hela taket med vår effektiva takmålning i Kungsbacka.

Hur går vår takmålning till?

Vi ger dig alltid en fullständig takbehandling när du vill måla ditt tak med en takmålning från oss på Tectorius. Vi har lång erfarenhet och ger dig dessutom en av de bästa tak behandlingarna i norden för samma prislapp som en vanlig takmålning hos de andra företagen. Vår takmålning sker i tre steg och ser ut på följande sätt:

Steg ett : Rengöring av taket

Först rengör vi ditt tak så att all smuts, mossa och alger försvinner från takpannorna, detta är viktigt för att får försegling och ytbehandlingsfärg ska sitta länge.

Taktvätt och Takbehandling

Steg två : Försegling av taket

När taket är rent så förseglar vi taket med en vattenavstötande akryl försegling, detta gör att ditt tak inte drar åt sig fukt och att ditt tak håller sig tätt överallt.

Steg tre : Takmålning

Efter att vi rengjort och förseglat ditt tak så målar vi taket med vår pattenterade ytbehandlingsfärg som är anpassad för det nordiska klimatet och motstår kyla upp till 30 minusgrader och värme upp till 60 plusgrader. Detta gör att du kan vara säker på att ditt tak kommer hålla sig länge. Under detta steg får du självklart välja om du vill ha en ny färg på ditt tak eller om du endast vill förnya ditt tak i samma färg som du hade innan.

Kontakta oss för takmålning i Kungsbacka

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss och rådfråga om takmålning, taktvätt eller takbehandling, vi ser alltid till att våra kunder blir nöjda med oss och de tjänster vi erbjuder.

Vi hjälper dig i Kungsbacka och omnejd med tak!

Kontakta oss!

Kostnadsfri takbesiktning i Kungsbacka

Är du osäker på vad du bör göra för att få bukt på ditt tak? Hos oss får du en gratis takbesiktning i Kungsbacka, under tak besiktningen går vi igenom ditt taks behov och ger dig rekommendationer för att ditt tak ska hålla så länge som möjligt. Kontakta oss redan idag och få en takbesiktning helt gratis!

Stäng meny