fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Senast uppdaterad: 2022-04-14

Takbehandling Malmö

Är ditt tak slitet? Funderar du på att lägga om eller renovera ditt tak i Malmö? Ta hand om ditt tak med en takbehandling istället! Vi på Tectorius var de första på svenska marknaden med tak behandlingen IsoTec som förnyar ditt tak genom att ytbehandla taket och skyddar det istället för att byta ut det. Sedan dess har vi behandlat tusentals tak och lämnat ett spår av nöjda kunder efter oss!

Ett tak har en viss livslängd men med en takbehandling från Tectorius hjälper vi dig i Malmö förnya ditt tak och förlänga dess hållbar! Kontakta oss och få en gratis takbesiktning där vi går igenom vad just ditt tak har för behov.

IsoTec takbehandling i Malmö

Med vår IsoTec takbehandling förnyar du ditt tak i Malmö och får ett skyddande lager på dina takpannor eller på ditt plåttak så att ditt tak håller sig starkt längre. När vi utför en takbehandling i Malmö ser stegen ut som följande:

Taktvätt och Takbehandling

Takbehandling steg 1 : Takrengöring

Först rengör vi ditt tak grundligt och avlägsnar smuts, alger, mossa och frön eller annat som fastnat i taket eller takpannornas porer. Vi högtryckstvättar taket med våra speciella maskiner och gör rent taket helt utan kemikalier för att vara skonsamma mot miljön utan att kompromissa på tvättens effektivitet.

OBS!

Då fuktiga takpannor kan spricka vid kyla bör man avrådas från taktvättning och vi håller helt med, därför bör man fullfölja sin takbehandling med en skyddsyta och inte endast tvätta sitt tak eller genomföra en takrengöring.

Takbehandling steg 2 : Försegling av taket

När vi har grundligt rengjort ditt tak påbörjar vi en försegling av takets takpannor med vårt patenterade och unika förseglingskoncentrat som vi tagit fram tillsammans med Meffert AG. Detta förseglingskoncentrat är utvecklat efter de nordiska väderförhållanden som ditt tak utsätts för här i Sverige och garanterar att ingen fukt kan tränga sig in i taket.

Med vår förseglingsmetod kan du även vara lugn i att taket kommer få en jämn och fin finish och att slutresultatet inte kommer se ojämnt eller flammigt ut.

Försegling och takmålning av tak

Takbehandling steg 3 : Ytbehandling

Det sista steget i tak behandlingen är att behandla ytan, detta heter ofta ”takmålning” i folkmun och består av att man helt enkelt lägger på en ny skyddande yta på taket och ger taket en nyare och fräschare färg. Vår skyddande Nano-Hybrid beläggningsfärg har dels vattenavvisande egenskaper samtidigt som den består av 100% ren akryl (vattenbaserat material) med rena bindemedel och starkt pigment.

Denna ytbehandling motverkar tillväxt av mossa, alger eller svamp på ditt tak samtidigt som den förhindrar att vatten sugs upp av takpannorna. Självklart kan vi erbjuda dig nya kulörer av färg på taket vid önskan om att byta takfärg vid takmålning. Slutresultatet av vår fullständiga takbehandling ger samma förutsättningar som nya takpannor av hög kvalité.

Takbehandling i Malmö istället för takbyte!

Med vår IsoTec behandling kan vi garantera att ditt tak ser nytt och fräscht ut samtidigt som vi ger dig samma effekt som om du skulle lagt om ditt tak till ett mycket billigare pris.

Går du i takvårdstankar så rekommenderar vi dig att kontakta oss och få råd och tips om vad du bör göra för att öka ditt taks livslängd istället för att lägga om hela ditt tak!

Tectorius har erfarenheten som du letar efter när det gäller tak och takvård. Hos oss får du alltid den perfekta kombinationen av kunskap, trygghet, resultat och kvalitét!

Gratis takbesiktning i Malmö

Just nu erbjuder vi dig en gratis takbesiktning där vi går igenom vad just ditt tak behöver, oftast är en takbehandling passande för ditt tak men det kan även föra fördelaktigt med en takbesiktning då du får reda på eventuella skador eller slitage som kan komma att skada ditt tak i framtiden. Med en takbesiktning kan du få bukt på framtida skador eller takbehov innan de uppstått och på så sätt spara pengar genom att åtgärda eventuella problem tidigt.

Stäng meny