fbpx

Tectorius AB | mail@tectorius.se | 010 – 330 13 10 | Tuvullsvägen 6, 55594 Jönköping

Ring eller kontakta oss

Senast uppdaterad: 2021-03-23

Takbehandling i Västerås

Takbehandling är minst lika viktigt som någon annan typ av behandling, om inte ännu viktigare. Glöm inte därför bort ditt tak. En takbehandling i Västerås är något för dig som bor i Västerås och äger ett hus. 

Mer än så krävs inte. Förr eller senare kan ditt betongtak komma att angripas av mossa, alger eller bli matt och är färglöst och då är det dags för att utföra en takbehandling. Det är nödvändigt för att pannornas ytskikt har eroderats bort av väder samt föroreningar. Det hjälper alltså inte att endast tvätta rent taket utan här behövs det en gedigen och utförlig takbehandling i några enkla steg. 

Du som är i behov av en takbehandling i Västerås kan lita på att vi Tectorius gör arbetet grundligt. En takbehandling i Västerås är nödvändigt, låt säga att du skulle undvika de åtgärder som taket kräver kan det resultera i att fukten som uppstår skadar papp samt läkt i längden. Vill du vara säker på att ditt taks skick är i bästa skick kan vi hjälpa dig med en takbehandling i Västerås.

Vår Takbehandling i Västerås

Hos oss på Tectorius är vår takbehandling i Västerås noggrann och professionell och genomförs i tre enkla men effektiva steg. Denna takbehandling utförs med IsoTec- systemet. Efter denna typ av behandling på ditt tak har du 10 års garanti och taket motsvarar ett nytt till ett mycket lägre pris. 

Dessa steg lyder såhär, till att börja med så måste takpannorna tvättas djupt ner i porerna. I nästa skede förseglas takpannorna, vilket görs med Tectorius unika förseglings-koncentrat som vi också har ensamrätt med i Sverige. Till sist utförs en beläggning med 100% akrylat i önskad kulör. Svårare än så blir det inte. Det går att sammanfatta processen som “Rengöring, Försegling och Ytbehandling (takmålning)”. 

Vår takbehandling i Västerås är pålitlig med ett skinande resultat. Med år av erfarenhet vet vi vad som fungerar bäst samt vilka egenskaper som tak besitter vilket gör oss experter på deras behov lika så.

Stäng meny