fbpx

Miljö och kvalitet

Tectorius filosofi är att ha fokus på kvalité och sätta kunden i första hand. Genom vår kontinuerliga kvalitetssäkring och utvecklingsarbete kan vi optimera och förbättra vår verksamhet.

Tectorius tar totalansvar och genomför takbehandling till fast pris enligt upprättad tidsplan. Tectorius AB står som totalentreprenör för entreprenaden som avser BAS-P samt BAS-U och genomförs enligt bestämmelserna enligt ABT06.

Tectorius har genomfört ett antal mycket uppskattade och framgångsrika IsoTec-behandlingar i Bostadsrättsföreningar med radhus och villor.

Vi bedriver ett aktivt och resultatinriktat kvalitets- och miljöarbete, vilket är grundläggande och vägledande i vår produktion.

Vår grundidé är att man ska kunna reparera och täta sitt tak utan att behöva montera ned det befintliga taket. Istället för att tillverka flera ton nya takpannor så ser vi till att förnya de befintliga istället. Samma princip gäller för låglutande papptak. Genom att eliminera behovet av nyproducerat takmaterial minskar vi behovet av tunga transporter och därmed lättar på miljöpåfrestningar. Tectorius använder bara miljövänliga produkter och ser till att användningen av lösningsmedel och gifter i materialen hålls till ett minimum. Alla färger är vattenbaserade akrylfärger för en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Vi jobbar mot en hållbar miljö och en grön tillväxt.

Close Menu