SOLCELLER PÅ DITT VILLATAK

…ta ett steg framåt för en bättre miljö!

 

En teknisk besiktning gör vi först innan vi räknar på din offert. Takets läge samt konstruktion måste uppfylla vissa krav så att investeringen löner sig.

En kostnadsfri rådgivning för dig som behöver hjälp med att planera sin solcellsanläggning. Vi designar din anläggning enligt dina behov och räknar på det mest lönsamma alternativet.

Rätta panel och växelriktare

Vi väljer rätt solpaneler utifrån dina förutsättningar och kan anpassa din anläggning utifrån effekt, färgval och pris. Helsvarta paneler kan ofta upplevas som mer estetiska, men vi kan även erbjuda andra färger utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi arbetar med ett flertal olika märken för att hitta rätt solpanel för dig, men gemensamt för dem är att de håller en hög kvalitet så att du kan vara trygg med din anläggning över tid. Vi tar ansvar för de produkter vi väljer att arbeta med.

Elbilsladdare

För varje elbil eller hybridbil som säljs behövs flera laddstationer. De behövs hemma, på arbetsplatsen och i offentliga miljöer. Från den 1 juli 2018 är det synnerligen förmånligt att välja eldrift och behovet av laddstationer kommer att öka stort. Vi erbjuder ett flertal olika elbilsladdare och hjälper dig gärna att hitta rätt laddare för ditt behov. Det kan vara en smart idé att installera en laddstation samtidigt som du installerar solceller. Just nu finns dessutom ett bidrag på 50 procent som gör det extra förmånligt.