IsoTec – takbehandling

Tectorius » IsoTec – takbehandling

  • Takmålning.
  • Takbyte erbjuder vi under höst och vår.
  • Nytt från 1 aug 2018 – solceller.

VARFÖR TAKBEHANDLING?

Är ert betongtak angrips av mossa, alger och är matt och färglöst, betyder det att pannornas ytskikt har eroderats bort av väder och föroreningar. Många tror att det räcker med att endast tvätta rent taket. Det är helt fel och rekommenderas inte då det bäddar för frostsprängning. Dessutom kvarstår problemet med porösa takpannor. Utan skyddsyta blir pannorna fuktiga och speciellt på norrsidan börjar mossan växa. Fukten som uppstår skadar i längden papp och läkt. Allt detta orsakar fuktangrepp och mögelskador som inte täcks av hemförsäkringen. Vi är specialisten som behandlar ditt tak med det innovativa IsoTec-systemet som består av tre steg;  
  1. Tvätta takpannorna djupt ner i porerna.
  2. Försegla takpannorna / vårt unika förseglingskoncentrat med ensamrätt i Sverige.
  3. Beläggning med 100% akrylat i önskad kulör.
Med en IsoTec-behandling på ditt tak har du 10 års garanti och ditt tak motsvarar ett nytt till ett mycket mindre pris. Ett långsiktigt och miljövänligt val. IsoTec-metoden används för betongpannor. Klicka här för vår färgkarta. Klicka här för vår Nano Hybrid teknologi.

Läs mer om våra olika steg:

› Taktvätt › Försegling › Takmålning

Intresseanmälan

Gör din intresseanmälan och få en kostnadsfri besiktning, vilket motsvarar ca 1800 kr Du kommer att bli kontaktad av vår konsult i din region som förblir din kontaktperson vid fortsatt samarbete. Vid en besiktning kontrollerar vi om taket är i godkänt skick för någon av våra behandlingar. Man kontrollerar att papp och läkt inte är fuktskadade. Pannans substans skall vara i ett visst tillstånd dock beroende på material. Överlappningen av pannorna ses över. Känsliga zoner för läckagerisk ses över. Besiktningsrapport är grundläggande för en arbetsplanering vid ett eventuellt önskat arbete. Klicka här för intresseanmälan!

Demofilm